Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| October 16, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

10 стъпки към здравословното хранене

10 стъпки към здравословното хранене

МИКЦ Заедно за младите” към Национално Сдружение “Младежки Глас” клон Варна организира безплатно обучение на тема: 10-те стъпки към здравословното хранене” с лектор Валентин Грандев.

Заповядайте, за да разберете всичко, което е необходимо, за да съхранявате вашето здраве. “Бъди здрав” е чудесно пожелание, което няма особена тежест за младите, надарени естествено със здраве. За него обаче, трябва да се мисли своевременно, а не след като пострада, защото влошаването му може да попречи за осъществяването на най-добрите заложби и на най-прекрасните мечти.

Валентин Грандев е човек с изключително любопитство към света. Причинно-следствените връзки, които днес игнорираме са в основата на различния начин, по които обяснява случващото се с нас. Математика, история, изкуство и какво ли още не може да откриете в аргументите му по теми като храна, природо-съобразен начин на живот и др. Книгите му „Формулата на здравето или какво не се казва за храната“ и „Кака да отгледаш вегетарианец или здравословни принципи за всеки“ са изпълнени с неочаквани доказателства и конкретни напътствия за постигане на трайна промяна по пътя към здравословното. Двете книги впечатляват с последователната си аргументация и възможността за информиран избор, който предоставят на читателя. Заповядайте, за да научите повече от автора им.

Дата: 23.11.2017 г., 18:30 ч.
Място Младежки дом зала 17
Вход свободен.

Проектът Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ – Заедно за младите в гр. Варна се ръководи от Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ клон Варна, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта и с подкрепата на Община Варна.

FACEBOOK EVENT 

Напиши коментар