Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 26, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Представиха първата българска програма „A.L.E.C.O” в Пловдив

Представиха първата българска програма „A.L.E.C.O”  в Пловдив

11.05.2018

Национално Сдружение „Младежки Глас” клон Пловдив съвместно с евродепутатът Андрей Новаков организираха представяне на първата българска програма „A.L.E.C.O” на Европейския съюз.

С новата европейска програма за младежко предприемачество ще се разшири обхвата на програма “Еразъм за млади предприемачи”, като се осигури пътуване за обмяна на опит на 120 млади предприемачи от Европейския съюз (или трети държави, участващи в програма COSME) във водещи компании извън Европа.

Програмата носи името на големия български пътешественик Алеко Константинов, а съкращенията ѝ в превод означават Achieve Leadership in Entrepreneurship and Cooperation Opportunities (Постигане на лидерство в предприемачеството и бизнес възможности).

„По какъвто и път да сте решили да поемете, никога не позволявайте на някой да ви откаже от идеите ви!”- това бе съветът на евродепутата Андрей Новаков към младите, които проявиха интерес към първата българска програма A.L.E.C.O. за младежко предприемачество, представена в Пловдив съвместно със сдружението.

Напиши коментар