Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| June 14, 2024

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Дарение за пострадалите от опустошителните земетресения в Турция и Сирия

Дарение за пострадалите от опустошителните земетресения в Турция и Сирия
Да #ПодадемРъка и помогнем #ЗаЕДНО на пострадалите хора от земетресението в Турция 🇹🇷 и Сирия 🇸🇾
Eкипът на Национално Сдружение “Младежки Глас” 🇧🇬 осъществи дарение за бедстващите и нуждаещите се, пострадали от опустошителните земетресения, включвайки се в кампанията на #БългарскиЧервенКръст #ЗаПодкрепа към хуманността. С помощта ❤ на наши членове #ОтСърце бяха спешно закупени нови одеяла и завивки, топли детски дрехи, спално бельо и др. материали от #ПърваНеобходимост ⛑️ и бяха предадени на #БЧК в #Бургас, откъдето ще отпътуват директно към пострадалите райони.
🙏 Трагедията е огромна, всички в страната ни скърбим и сме солидарни, а всеки малък жест на човещина и помощ в момента е важен. Вашата съпричастност приятели, под каквато и да е форма, ще бъде от значение.
🤲 В хуманитарната подкрепа на хората в нужда може да бъде всеки! Обръщаме се с призив към нашите партньорски организации от неправителствения сектор в страната и всеки българин, който има възможност да подаде ръка, дарявайки необходими материали #ЗаХората. ⛑️ Включете се в кампанията на Български Червен Кръст и помогнете за #ДобритеДела съобразно възможностите Ви, вижте от какво най-спешно Турският Червен Полумесец има нужда за да подпомогне пострадалите, тук:
☎️ Можете да подкрепите кампанията на БЧК за пострадалите от земетресението и с SMS (на стойност 1 лев) на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори.
🏥 БЧК стартира кампания за набиране на финансови средства в помощ на пострадалите от опустошителното бедствие Открита е специална банкова сметка в лева:
IBAN: BG64UNCR76301078660913
В момента опитни и специално обучени екипи и от България работят при изключително тежки условия на терен, като тяхната основна цел е спасяването на ранените и пострадалите.
🛟 Обществото е силно, когато си подава ръка заедно #ЗаДоброто!
🤍💚❤ Национално Сдружение “Младежки Глас” изказва своята благодарност към веднага отзовалите се доброволци и симпатизанти на Организацията ни, които се включиха спешно и се отзоваха да помогнат в благородната инициатива, която е част от дългогодишната ни кауза “Всички сме едно семейство” и подпомага нуждаещи се в различни кампании, чрез които обществото ни показва, че е силно, когато си подава ръка и ни учи да бъдем на първо място хора!
Напред

This is the most recent story.

Напиши коментар