Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| February 17, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Близо 25 младежи спортуваха в гората в Стара Загора с „Младежки глас“ и „КросСпорт“

Близо 25 младежи спортуваха в гората в Стара Загора с „Младежки глас“ и „КросСпорт“

Близо 25 младежи спортуваха в гората в Стара Загора с „Младежки глас“ и „КросСпорт“

Национално Сдружение „Младежки Глас“ – клон Стара Загора в партньорство с КросСпорт проведе първото си мероприятие в града на липите. На територията на парк Аязмото близо 25 млади хора спортуваха и се забавляваха заедно. Събитието беше напълно безплатно и отворено към всички!

„Спорт в гората“ предизвика участниците да излязат от зоната си на комфорт, да разчупят рутината от ежедневието и да се заредят с огромна доза положителни емоции! Интересната програма включваше отборна работа, физическа и умствена активност! Всички участници се запознаха помежду си чрез встъпителна ролева игра, продължиха с работа в екип, спорт по двойки и в отбори, а накрая най-активните си тръгнаха с награди – ваучери за събитието на Пламен П. Попов и Ясар Маркос – „Големият взрив“, общи тренировъчни програми в домашни условия и алкално-киселинно балансирани хранителни режими, осигурени от екипа на КросСпорт, както и практични сувенирни подаръци от  „Младежки глас“.

За организаторите:

Национално Сдружение „Младежки Глас” е най-голямата независима неправителствена организация в България, обединение на млади хора, които искат да реализират своя потенциал чрез обществени инициативи и подкрепа на различни идеи. Това се осъществява чрез много семинари, обучения, тренинги и мероприятия, организирани във всеки град на страната. “Чуй младото поколение, то има какво да ти каже!”

https://www.facebook.com/mgstarazagora/  ; www.mg2007.bg

 

КросСпорт провежда групови занимания и индивидуални тренировки всеки понеделник, сряда и петък от 19:30 ч, в Телевизионния сервиз, ет.5. „Чрез комбинация на техники от различни спортове ние развиваме идеалната комбинация между функционалност на тялото и атлетична визия.“

https://www.facebook.com/CrosSportbg/  ; crosssport17@gmail.com

 

Напиши коментар