Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| March 5, 2024

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Безплатни уроци по испански и английски език

Безплатни уроци по испански и английски език

Безплатни уроци
✅ испански език за деца
✅ английски език за деца
✅ английски език за хора над 16 години от различни възрастови групи.

Запишете се сега ⤵️
На 25.08.2022 г. /четвъртък/ между 18:00 и 19:00 часа ще бъде урока по английски език за деца.
На 26.08.2022 г. /петък/ между 17:00 и 19:15 часа ще бъдат уроците по испански за деца и английски за хора над 16 години – от различни възрастови групи. ⚠️ Побързайте, местата са ограничени.

Безплатните уроци се организират от Национално сдружение “Младежки Глас”, със съдействието на Община Бургас и партньорството на Езиков център „BlaBlaSchool”.

⛔ Записване за безплатните уроци по испански език за деца и английски език за деца и хора над 16 години от различни възрастови групи се осъществява САМО по еmail: event.mgbg@gmail.com ❗Вие доброволно се записвате с Вашите имена, години, телефонен номер за връзка и посочвате за кое обучение записвате вашето дете или вие самите.
❗ВНИМАНИЕ❗Трябва да получите потвърждаващ email с час и място на обучението. Датите за безплатните обучения по английски език за деца са на 25.08.2022 г. и за испански език за деца и английски език за големи на 26.08.2022г. Местата са ограничени!

25.08. 🇬🇧 Безплатен урок по английски език за деца. В откритият урок могат да вземат участие деца от 1 и 2 клас. Те ще имат възможността да се запознаят с няколко букви на английски, както и с техните звуци. Ще научат думи, започващи с тези букви също и как да изписват тези думи. Интерактивната дъска, игрите и упражненията, които сме подготвили, ще помогнат на децата да усвоят тези знания.
Урокът за деца ще продължи един час от 18:00 до 19:00 часа.

26.08. 🇪🇦 Безплатен урок по испански език за деца. Урокът е подходящ за деца от 1 и 2 клас, като в него ще научим две песнички, как да се представим, думички и кратки фрази.
Лексиката е представена под формата на игра и упражнения, с които децата бързо да усвоят материала. Темата е свързана с класната стая и научаване на цветовете на испански език. Децата ще пишат ръкописно в специализирани тетрадки. Урокът ще продължи в рамките на един час – от 17:00 до 18:00 часа.

26.08. 🇬🇧 Безплатен урок по английски език за възрастни. Начинаещи в английския език са добре дошли да се запознаят с основни техники за боравене с езика на нашия открит урок. Те ще ви помогнат да се представите, да искате и давате насоки, при покупки, пътуване и т.н.
Заповядайте на открит урок, ако ви интересуват въпроси по сертификатите за владеене на английски език за кандидат студенти или работа. Също ще си побъбрим за някои тънкости в английския и ще разговаряме на различни теми.
Урокът за възрастни ще продължи един час от 18:15 до 19:15 часа.

https://fb.me/e/2HPWOsqdw

Напиши коментар