Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 23, 2024

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Безплатни уроци по испански и английски език

Безплатни уроци по испански и английски език

В два поредни дни се проведоха безплатни уроци по английски език за деца, испански език за деца и английски език за хора над 16 години, от различни възрастови групи. Събитието беше организирано от Национално сдружение “Младежки Глас”, със съдействието на Община Бургас и партньорството на Езиков център „BlaBlaSchool”.

В откритият урок по английски език децата имаха възможността да се запознаят с няколко букви на английски, както и с техните звуци. Научиха думи, започващи с тези букви също и как да изписват тези думи. Интерактивната дъска, игрите и упражненията, които езиковите експерти бяха подготвили помогнаха на децата да усвоят тези знания.

В урока по испански език децата научиха песнички, как да се представят, думички и кратки фрази. Лексиката беше представена под формата на игра и упражнения, с които децата бързо да усвоят материала. Темата беше свързана с класната стая и научаване на цветовете на испански език. Децата писаха ръкописно в специализирани тетрадки.
Начинаещите в английския език се запознаха с основни техники за боравене с езика. Обучението помогна участниците да се представят, да искат и дават насоки, при покупки, пътуване и т.н.
Следете официалната страница на НС “Младежки Глас” за още безплатни събития #MGFamily
#УчиСНас #BlaBlaSchool 🌍

Напиши коментар