Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| June 14, 2024

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Клуб "Entertainment MG"

Клуб “Entertainment MG”

Клуб “ENTERTAINMENT MG”
Ръководство и контакти с Клуба:

 

 КЛУБ 

ENTERTAINMENT

Official
Site
:www.facebook.com/ent.mg

Официален Адрес на Клуба във Facebook, показващ графика за събранията на клуба всяка седмица, инициативите и снимки от дейността. Включете се на адрес: http://www.facebook.com/pages/Klub-ENTERTAINMENT-MG-km-Sdruzenie-Mladezki-Glas-Blgaria/170721459609843

РЕЗЮМЕ НА КЛУБА:

На 09.02.2010 г. в гр. Бургас с решение на УС на Сдружение “Младежки Глас” е учреден клуб „ENTERTAINMENT MG”. Една от целите на клуба е да се бори с негативизма у младите хора и да стимулира позитивната нагласа за бъдещето.

Клубът има за цел:

  •  -да пробуди оптимизма, да стимулира креативността и да зареди добрия дух на младите хора, защото именно в техните ръце и умуве е цялото ни бъдеще.
  •  – да противодейства на стреса и напрежението в бурна развиващия се живот на младия човек, като ги научи как да разпускат, да се забавляват, като изявяват талантите си, обменят информация и опит помежду си.
  •  – да събуди младото гражданско общество, да насочи огромната енергия на младите хора към обществено полезни дейности.
  •  – да ги направи по-добронамерени едни към други като ги събира на групови забавления в спортни зали, клубове (с различни стилове музика) и други културно-масови мероприятия с единствена цел да ги сплоти (да ги направи единни) около общи идеи и цели като по този начин изцяло елиминира агресията им в училище, зад волана или на работното място.

Видео-продукция на Клуба и DJ DOUBLE D ft. ANDREZ, членове на Клуб ENTERTAINMENT MG с кадри от Рождения Ден на Сдружение “Младежки Глас” България.

 

129407562660494129407562721235