Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| September 24, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Клуб "Медик"

Клуб “Медик”

Клуб „Медик” към структурата на Сдружение “Младежки глас” ще има за цел да обедини млади хора с интереси в областта на медицината и здравеопазването в България. Създаването му е предизвикано от многото желаещи настоящи и бъдещи членове на сдружението да се включат в подобен професионален клуб с цел подобряване на здравеопазването в град Бургас и реализация на младите хора с медицинска професия или бъдеща такава.
Главната цел на клуба е личностното развитие и усъвършенстване на своите членове посредством осъществяването на идейни проекти в областта на здравеопазването.

Участието в Клуб „Медик” дава на своите членове :
– помощ и насока за съответна здравна консултация с цел разрешаване на здравен проблем;
– информация за различните медицински дисциплини и заболявания;
– обучения от специалисти в съответната област за желаната професия и реализация;
– запознанства, срещи и общуване с хора в областта на здравеопазването, които имат добър опит в здравеопазването и интереси, от който младите хора ще взимат пример и ще черпят ценна информация за медицинската професия, изграждане на нови контакти и партньорства за реализиране на проекти и други подобни инициативи;
– престиж, породен от членството в един клуб, поставящ пред себе цели, постигането на които ще допринесат за изграждането на обществото и подобряване на здравеопазването в Българи в град Бургас.

Председател

Гергана Давидкова

 

тел: 

0888 064 071

 

 

135153866097291129389960847454