Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| April 22, 2024

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Клуб "Култура"

Клуб “Култура”

 

КЛУБ

 „КУЛТУРА

Official Site:
www.facebook.com/mgculture

 

Официален Адрес на Клуба във Facebook, показващ графика за събранията на клуба всяка седмица, инициативите и снимки от дейността. Включете се на адрес:http://www.facebook.com/group.php?gid=127382527716

ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ на Клуб “КУЛТУРА” – http://mg2007.bulgarianforum.net/

РЕЗЮМЕ НА КЛУБА:

Клуб “Култура” към Сдружение “МЛАДЕЖКИ ГЛАС”

  •              Сдружение “Младежки Глас” е обединение, създадено изцяло в името на развитието на младите граждани на Република България и повишаване на тяхната активност и обществена отговорност.
  •               Клуб “КУЛТУРА” е част от Организацията “Младежки Глас”, работеща основно с млади хора в цяла България. Клубът има за цел да обедини млади хора и членове на “Младежки Глас” от страната, които имат общи интереси в областта на културата. Членове на Клуб “Култура” са младежи, занимаващи се с изобразително изкуство, дизайн, мода, музика и продуцентска дейност, артисти, актьори, писатели, поети и изпълнители, както и всички млади хора, желаещи да се развиват в тази и други области на културата в България. Клубът има за цел да разработва проекти и програми, които да бъдат предоставени на държавна и общинска администрация за подкрепа на младите хора, занимаващи се с изкуство. Мероприятията, организирани от Клуб ” КУЛТУРА” към Сдружение “Младежки Глас” имат за цел да популяризират младите таланти и да им дадат поле за изява и шанс за развитие.
  •  Клуб “КУЛТУРА” е основан на 18.09.2009 година под патронажа на сдружение “Младежки Глас”. В него членуват амбицирани младежи с общи културни познания на възраст между 15-30 г. Една от основните мисии на клуба е да помогне на младите артисти в творческата им реализация. За не дългия период от съществуването си, клуб “КУЛТУРА” има зад гърба си проведена изложба на млади таланти с цел предоставяне на поле за изява, на подрастващи художници, състояла се в известна бургаска галерия и участия в съвместни мероприятия с други клубове от сдружение “Младежки Глас”. Бъдещите амбиции на клуб “КУЛТУРА” са свързани с изготвяне на проекти в подкрепа на младите таланти в областта на културата и по-мащабно развитие в дейностите си.

132463315649448129330607836154