Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| March 5, 2024

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Честит Международен ден на младежта на всички млади хора в България

Честит Международен ден на младежта на всички млади хора в България

12.08.2022 г.

Честит #МеждународенДенНаМладежта на всички млади хора в България!  Екипът на Национално Сдружение “Младежки Глас” поздравява всички наши членове, структури и приятели в цялата страна за неуморната и активна работа в подкрепа на потенциала на #НовотоПоколение!

Благодарности на днешния празник и за всички колеги и активисти от младежката зона, доброволците и представителите на всички неправителствени организации, работещи #ЗаМЛАДИТЕ и даващи енергия за “Z” генерацията. Поздравления за всички младежки организации във всеки обществен сектор и за институциите, които подкрепят развитието на следващото поколение, #ЗаЕДНО създаваме вярващи в способностите си, подготвени и можещи да променят света към по-добро #МладиХора.
Днес е празник, който е от особена важност за световната младеж. Той дава възможност на света да разгърне възможностите и потенциала на младите хора, да отбележи техните постижения и да планира начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на нашето общество.

На 17 декември 1999 г. с резолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8-12 август 1998 г., 12-ти август да бъде обявен за международен ден на младежта.

Честит празник, приятели!
#InternationalYouthDay #MGFamily

Напиши коментар