Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| December 7, 2021

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Кампания „С любов към здравето” се проведе днес в Бургас

Кампания „С любов към здравето” се проведе днес в Бургас

21.09.2020

Клуб „Медик” към Национално Сдружение „Младежки Глас” организира безплатна консултация за осем дами със специалист гинеколог д-р Делян Йорданов. Събитието беше част от кампанията „С любов към здравето” на клуб „Медик” към НС „Младежки Глас”, по идея на председателя на клуба Гергана Атанасова, която започна през 2013 година, продължавайки до днес.

Безплатните прегледи включиха ехограф и консултация със специалист на дами на възраст между 25 и 45 години с конкретни въпроси по отношение на предстоящо забременяване.

„Много често жената започва да обръща внимание на превенцията и профилактиката на своето гинекологично здраве едва когато са налице първите симптоми на здравословен проблем. Редовните профилактични,  гинекологични прегледи са основен фактор за ранното откриване на заболяване и увеличаване на възможностите за успешно лечение. На практика навременната профилактика спасява живот” каза Гергана Атанасова, председател на клуб „Медик” към НС „Младежки Глас”.

Мероприятието се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки с безопасност на гражданите.

Д-р Делян Йорданов е акушер- гинеколог с огромен опит. Завършва медицина в края на 1997 г. в Тракийския университет в Стара Загора. От края на 1999 г. работи като акушер- гинеколог в Сливен. Придобива специалността си през май 2005 г. Има професионални интереси в сферата на гинекологията и по-специално в микро-инвазивната хирургия. Днес д-р Йорданов е част от екипа на университетска болница „Дева Мария“ в Бургас и медицински център „Света София“- Бургас.

Консултацията с гинеколог, част от кампанията „С любов към здравето” се проведе в сътрудничество с Медицински център „Света София“- Бургас.

 

 

Напиши коментар