Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 23, 2022

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Младите хора имат енергия - нищо няма да ни спре

Младите хора имат енергия – нищо няма да ни спре

Фестивал на младежта организираха в Бургас

Следвай ритъма с Младежки Глас – zumba фест, jumping fit, cross Fit, фитнес тренировка, ръгби и бразилско джиу джицу.

Цветно настроение, емоции, ненадминати таланти и младежка енергия завладяха Бургас. Организатор на събитието за 8-ма поредна година  „Следвай ритъма 2020 – Let’s dance Burgas“ беше Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас.

Въпреки намусеното време младжите казаха: „Започваме с дъжд, но той няма да ни спре, защото младите хора имат енергия”.

Специално за  парти настроението се погрижи DJ Double D и DJ Chocolate. Мероприятието се проведе с участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – jumping fit, Дима Войткевич и Елица Савова. В събитие включиха и треньорските екипи от: Граплинг файт тим Бургас- БЖЖ, Xplosive Gym – Burgas, Titan Gym – Burgas, Zumba Fit Burgas и  Ръгби Клуб “Моряците”  – Бургас.

Мероприятието се осъществява по проект „Спри агресията, кажи ДА на доброто” на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2020 година.

Младежкият фестивал официално беше открит от г-жа Йорданка Ананиева заместник-кмет на Община Бургас  и от Тодор Йосифов – национален лидер на НС „Младежки Глас”.

На открито пред експозиционен център Флора – Бургас беше препълено с граждани и гости на града, които участваха в младежкия фестивал. Една неповторима емоция за любителите на спорта с младежки дух и мотивация.

„Честит международен ден на младежта на всички млади хора в България. От свое име, както и от екипа на Национално Сдружение “Младежки Глас” поздравяваме и всички наши членове, структури и приятели в цялата страна за неуморната и активна работа в подкрепа на потенциала на новото поколение. Благодарности на днешния празник и за всички колеги и активисти от младежката зона, доброволците и представителите на всички неправителствени организации, работещи за младите и даващи енергия за “Z” генерацията. Поздравления за всички младежки организации във всеки обществен сектор и за институциите, които подкрепят развитието на следващото поколение, заедно създаваме вярващи в способностите си, подготвени и можещи да променят света към по-добро.

Днес е празник, който е от особена важност за световната младеж. Той дава възможност на света да разгърне възможностите и потенциала на младите хора, да отбележи техните постижения и да планира начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на нашето общество” каза националния лидер на НС „Младежки Глас” Тодор Йосифов.

DSC_1406 DSC_1570

MG-11

DSC_2022

DSC_1663

MG-05

 

Напиши коментар