Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| January 18, 2022

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Как да създаваме успешна връзка?

Как да създаваме успешна връзка?

Кампанията “С любов към здравето” на клуб “Медик” към Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” продължава с поредното обучение в гр.Бургас.

Доц.д-р Румен Бостанджиев и Катя Пенева ще бъдат лектори на обучение на тема “Как да създаваме успешна връзка?”.
– Успешни интимни отношения;
– Несловесно общуване в интимните и партньорските отношения.

Дата: 13.11.2015г. /петък/;
Начало: 18:00 часа;
Място: Централен офис на МГ – гр.Бургас, ул.Фердинандова 2А, ет.2.

БЕЗПЛАТНО ЗА ВСЕКИ УЧАСТНИК!

По проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите” по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта.www.mg2007.bg www.mg-mikc.com

За лекторите:
Доц. д-р Румен Бостанджиев, д.м. е един от малкото специалисти у нас с над тридесет годишен професионален опит в областта на сексологията. Съчетавайки медицинското си образование с квалификацията си от няколко международни програми по психотерапия, той ежедневно помага на лица и двойки да се справят с предизвикателствата на интимното партньорство като израстват заедно. Д-р Бостанджиев счита, че е по-добре вместо да говорим за болести и проблеми, да виждаме в моментните си затруднения неизползвани възможности, чието овладяване ще ни направи по-силни, по-добри и щастливи. Затова и професионалната му активност не е само в областта на сексологичното и двойковото консултиране, но и в областта на образователните програми, които подготвят за пълноценни интимни отношения, семеен живот и родителство. Той е автор е на няколко книги и десетки научни и научно-популярни публикации у нас и в чужбина. Участвал е в много телевизионни предавания и други публични изяви, свързани с партньорската компетентност и успешните отношения в интимната двойка.

Катя Пенева е магистър по социално консултиране и психология. От 2011 година се занимава с научни изследвания в областта на семейните отношения. Научните й разработки печелят национални награди в престижни студентски конкурси. Има научни публикации в сферата на фамилните проблеми на двойки в развод. От 2014г. съвместно с доц. д-р Румен Бостанджиев създават Институт за развитие на човешките отношения- „ Компас“ в гр Бургас.Голямата й страст е свързана с невербалната комуникация и умението да разбираме несловесния език в човешкото общуване.
Темата на презентацията й е свързана с невербалните сигнали на партньорското общуване във фазата на запознаство или как да сме по – успешни когато срещнем желания партньор.

https://bg-bg.facebook.com/events/776576342487492/

Напиши коментар