Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| August 14, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

5 ГОДИНИ MG

5 ГОДИНИ MG

Младежи от цялата страна се събраха заедно на петият рожден ден на Сдружение „Младежки Глас”- България. Председатели и членове от България за първи път в Бургас отпразнуваха годините на развитие в полза на младото поколение. Младежки Глас затвори цяло заведение, където събра млади симпатизанти и участници в живота на сдружението.

„Изключително съм доволен, че ядрото в Бургас се събра заедно със София, Пловдив, Варна, Русе, Перник и другите колеги на този празничен ден. Младежки Глас е организация, която ще продължи да обединява младите хора на България. За тези пет години на развитие организацията е изминала труден, но успешен път следвайки целите, които сме си поставили. На всички наши членове и бъдещи такива, пожелавам да са все така целенасочени и заедно да покажем на обществото потенциала на младите хора” сподели Тодор Йосифов, председател на Сдружение „Младежки Глас”- България.

            Партито продължи с много изненади и хубаво настроение, за което несъмнено се погрижиха DJ Nikka и IGI Androvski. Сдружение „Младежки Глас” получи подаръци – икони от гостите на събитието. В краят на вечерта всеки се подслади с парче торта МГ, с което се даде старт на една нова още по-успешна година.

 В духът на престоящите празници Сдружение „Младежки Глас” организира последното за тази година голямо мероприятие Коледен бал. „Всички сме едно семейство” е мотото на благотворителният коледен бал, който има за цел да събере средства за децата-сираци отглеждани в семейна среда. Събраните средствата ще бъдат предоставени към фондонабирателната кампания „Подари Коледа”  на Български червен кръст- Бургас.

6d98840feb77894e6c424c5889b03504 c935f42eac29115fc2fb1f8cb3694cac