Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| September 24, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Членство

Защо да стана част от Национално Сдружение “Младежки Глас” ?
Ако искаш твоят глас да бъде чут от обществото, ако искаш да имаш пълна и неограничена възможност да покажеш и реализираш своите идеи и да разгърнеш твоя потенциал съвместно със свой собствен екип – тогава ти можеш да станеш част от Младежки Глас! Ние те очакваме! Вече над 10 000 млади граждани от цяла България го направиха! Защото твоето мнение има значение за Нас!

След като стана член на MG ?
– Включете се в дейността на Сдружението и почнете да работите съобразно Вашите идеи.
– Свържете се с Нас и останалите членове чрез посочените контакти, както и личните профили и групи в получените от Вас документи.
– Изберете си Клуб по Интереси и се свържете директно с Председателя му, Ние ще Ви изградим контакт с екипа на структурата, за да станете част от семейството Ни!
– Изпратете ни предложения за Ваша собствена идея и/или инициатива, която може да бъдете сигурни, че ще реализираме ЗАЕДНО! Заради младите и твоя потенциал!

Как да стана член?
За да станете член на Сдружение “Младежки Глас” България е необходимо да изтеглите МОЛБА за членство и да се запознаете с УСТАВА на Сдружението. Попълнената молба се изпраща на посочения пощенски адрес и след одобрение от страна на Управителния Съвет на НПО-то Вие придобивате официално членство в Сдружение “Младежки Глас”. Членството е доброволно и е отворено за всички дееспособни граждани на Република България.

>  МОЛБА за членство (свали от тук pdf)

>  МОЛБА за членство (свали от тук .word)

След като попълните молбата ни я изпратете по пощата  или сканирана на e-mail: mladezhkiglas@gmail.com

 > УСТАВ (свали от тук)

За контакти и изпращане на молби за членство:
България, гр. Бургас, п.к. 8000
к-с Лазур, бл.68, ет.15, ап.57,  п.к. 59,  тел: 0896618141