Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 16, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Функционален фитнес 2017 - Wake up, its time to lift!

Функционален фитнес 2017 – Wake up, its time to lift!

Сдружение „Младежки глас“ – град Пловдив с подкрепата на Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“ и програма „Пловдив за младите“ Ви канят да вземете участие в
национално състезание „Функционален фитнес 2017 – Wake up, its time to lift!“.
След горещото лято и мириса на море, е време да настъпим газта и да вдигнем оборотите с едно спортно мероприятие, на което участниците ще могат да покажат своята сила и издръжливост, ще се борят със свои опоненти под ръкоплясканията на публиката и ще предизвикат себе си в едно много атрактивно състезание.

Общата цел на спортното мероприятие е насърчаването на активното и отговорното отношение към здравословния начин на живот, физическата активност, спорта и тренировъчните дейности, чрез организиране на младежко Фитнес състезание от функционален тип на територията на град Пловдив.

Паралелно с това ще се опитаме да намерим най-добрите функционални атлети не само в Пловдив, но и от цялата страна.

Мероприятието ще се осъществи в периода 07.10.2017г. от 08.00ч. до 17.00ч., участниците ще бъдат разделени на три категории: жени, мъже до 85 кг и мъже над 85кг.

Състезанието предвижда изпълнението на три функционални комплекса, чрез които всеки участник ще може да предизвика себе си, а също така и да премери сили със своите опоненти. Всички комплекси ще се осъществят на открито под наблюдението на съдия до всеки участник.

Събитие!

Напиши коментар