Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 5, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Турнир по плажен волейбол събра младежите в Свети Влас

Турнир по плажен волейбол събра младежите в Свети Влас

MG_Turnir_05MG_Turnir_02Младежи от Свети Влас и Несебър се включиха в ежегодният турнир по плажен волейбол на Сдружение „Младежки Глас” клон Несебър. Оспорваният двубой между състезателите завърши с победата на Димитър и Младен, които се класираха на първо място и грабнаха купата. В плажният турнир взеха участие 22 отбора, като във всеки имаше по двама състезателя.

Турнира се проведе на две игрища с много изненади за участниците и емоции. Под звуците на летни ритми и хубаво настроение, участниците и подкрепящата ги публика се забавляваха в топлият ден.

„Турнирът се превърна в едно неповторимо изживяване за всеки участник, вече втора година събира младежите от курортните градове. Имаме амбицията да продължаваме подобни мероприятия, които да обединяват младежите от общината.” уточни Йордан Георгиев, председател на Сдружение „Младежки Глас”- Несебър. Над 100 младежи се включиха в плажният турнир, като тази година участниците са два пъти повече от миналата. Организаторите от Сдружение „Младежки Глас” плануват още спортни мероприятие до краят на летните месеци.

Още снимки

 

Напиши коментар