Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| January 18, 2022

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

С любов към здравето - безплатни консултации

С любов към здравето – безплатни консултации

Национално Сдружение „Младежки глас“ с патньорството на Министерство на младежта и спорта, Офталмологичен медицински център „Оксиком“, Диагностично-консултативен център „Ел-Масри” и със съдействието на Община Бургас организират инициативата „С любов към здравето” в гр. Бургас.

🗓 Дата: 29 юли /четвъртък/
🕦 Начало: 17:30 часа
📍 Място: алеята до Културен център „Морско казино” и до терасата.
🟢БЕЗПЛАТНО!🟢
На откритата шатра ще бъдат предоставени безплатни консултации от здравни специалисти за здравословен начин на живот. Всеки посетител на инициативата ще получи изненада от нас и подарък #ЗаЗдравето

Събитието се организира по проект с наименование “Стъпка напред ЗА здравето”, по договор № 25-00-29/22.03.2021г. за проект № НПИМД-Н3-Т4-001/2021″, финансиран от Министерство на младежта и спорта.

❤ Специалистите, които ще Ви консултират напълно безплатно:

🍀 Д-р Малина Топчийска е родена в Бургас, в семейството на лекар и инженер. През 2001 г. завършва Немската гимназия “Гьоте” в морския град, след което започва следването си по медицина в Университета в Лайпциг, Германия. След 3 години в Германия, продължава клиничната част на следването си в Медицинския университет в София, където завършва медицинското си образование.
След конкурс през 2009 г. започва специализация по очни болести към Катедрата по очни болести в Александровска болница, с пряк ръководител Проф. Ива Петкова, национален консултант по офталмология. Една година по-късно продължава специализацията си в болницата Вестфалц в Кайзерслаутерн, Германия, част от медицинския университет в Майнц.
През 4-годишната си специализация в Германия, се занимава изключително със заболявания на роговицата, възпалителни заболявания, катаракта, лазерно лечение на ретината и вторично перде, както и заболявания на ретината, вследствие на диабет, макулна дегенерация и отлепване на ретината. През 2015 г. след приключване на специализацията в Германия, придобива специалност по офталмология. През юни 2016 г. се завръща в Бургас, където започва работа във водещия офталмологичен медицински център „Оксиком“.
www.mcoxycom.com

🍀 Диагностично-консултативен център „Ел-Масри” – www.el-masri.bg

Д-р Михаил Читаков завършва Медицинския университет в гр. Варна през 1986 година. През 1992 година придобива специалност “Вътрешни болести”, а през 1996 г. взима специалност по Кардиология.
Следдипломни квалификации – ехокардиография; поставяне на временен пейсмейкър.
Член е на работната група по Ехокардиография, член на Българското дружество на кардиолозите и член на Европейското кардиологично дружество.
До 2017 г. работи в УМБАЛ – Бургас като ехографист – експертен модул по тъканен доплер, трансезофагеална ехокардиография и кардиолог в кардиологично отделение. В момента работи като кардиолог в ДКЦ „Ел Масри”.

Facebook event 
#СтъпкаНапредЗаЗдравето #ЗаМладите
www.mg2007.bg

Напиши коментар