Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| January 25, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Спортен турнир в подкрепа на малката Натали

Спортен турнир в подкрепа на малката Натали

Доброволци организират спортен турнир, за да помогнат на малката Натали от Бургас. Момиченцето е с диагноза детска церебрална парализа и се нуждае от спешна рехабилитация. Много хора вече помогнаха на Натали, но са необходими още мъничко средства, за да може борбеното дете да замине за Украйна.

Лечението там е от особена важност за нея. При миналото си посещение в клиниката, Натали е успяла да проходи само за месец. В момента и двамата родители на Натали са без работа и това прави събирането на необходимите средства непосилна за тях задача. Нужно е да се съберат едва 7 хиляди лева, за да може лечението на момиченцето да започне в началото на юли.

Спортният турнир в подкрепа на Натали ще се проведе на 21 май, събота, от 12 до 18 часа в спортен комплекс ‘‘Славейков‘‘. Срещите ще са в две направления – футбол и волейбол. Записванията вече текат и ще продължат до 20 май, петък, включително.

Желаещите да се включат трябва да сформират отбори от по 6 човека и да подадат заявка, изпращайки лично съобщение на Facebook страницата Help Natalie . Индивидуалната такса за всеки от играчите е 5 лева.

Допълнителна информация може да бъде намерена и ТУК.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Бургас и Национално сдружение “Младежки глас“.

Напиши коментар