Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 5, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

СНЦ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” – КЛОН РУСЕ С ПОДАРЪК ЗА „РЕСУРСЕН ЦЕНТЪР”

СНЦ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” – КЛОН РУСЕ С ПОДАРЪК ЗА „РЕСУРСЕН ЦЕНТЪР”

СНЦ „Младежки Глас” – клон Русе направи поредния подарък на организация, развиваща дейност в обществена полза. Този път младежите зарадваха Ресурсния център в града с нов безплатен уеб сайт и фейсбук страница.

Дарението е по повод рождения ден на Центъра, чиято дейност е свързана с подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности.

Заместник – председателят на клона в Русе Сибил Бойчев, който е и председател на Клуб “ИТ”, посети лично Директора на Ресурсен център – Русе – Гинка Иванова за да връчи изработените от него уеб сайт и фейсбук страница. Дарението се реализира по инициативата „Уеб Проект” и е напълно безвъзмездно. Сайтът и фейсбук страницата могат да бъдат посетени на адрес: http://rc-ruse.tk.
.
За благородното си дело представителят на СНЦ “Младежки Глас” – клон Русе получи и Грамота за изключителни заслуги и особен принос.

От днес всички желаещи могат да посетят “Седмицата на отворените врати” в Ресурсния център за да се запознаят отблизо с дейността на институцията и предлаганите от нея услуги.

Напиши коментар