Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| January 18, 2022

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Обучение и нов Клуб от МГ

Обучение и нов Клуб от МГ
Младежи се обучават на Събитиен мениджмънт и учредяват клуб „Социални дейности”      
08 февруари 2011 09:29
София /КРОСС/ Сдружение „Младежки Глас” обучи младежи как се прави събитиен мениджмънт и учреди нов клуб „Социални дейности”. Клуб „Култура” беше организатор на обучението „Event Management”, което включи видове събития, план за създаването, изготвяне на срокови таблици, практическа част – идеи, концепции, сценарии, финансов план и медийно отразяване на събитието, разпределение на задачите и реализация.

„Събитийният мениджмънт е управление, съвкупност от организиране, реализиране и оценка. За да сътвориш обаче едно нещо трябва да имаш идея. Идеята е основната частица. Без нея няма да има какво да се организира и реализира. Именно практическото обучение, ще даде на младежите по ясна представа как да организираме и да реализираме успешно едно мероприятие”, каза Рафи Бохосян – председател на клуб „Култура” към Сдружение „Младежки Глас”. На обучението „Event Management” се разгледаха стъпки за раждане на идеите, възможностите за спонсорство и маркетинга на мероприятието, то бе ползотворно за членовете на сдружението от Бургас и Варна.
Нов клуб „Социални дейности” към Сдружение „Младежки Глас” бе учреден, дейността му е насочена към осигуряване на обществена разгласа за проблемите на младежите; иницииране и осъществяване на мероприятия подкрепящи интегрирането на младите в обществото. Планираните в рамките на клуба дейности ще допринесат за повишаване на информираността на обществото за потребностите и възможностите на младежите интересуващи се от тази сфера.
През следващите месеци Сдружение „Младежки Глас” има планирани мероприятия насочени към младите предприемачи и противодействие на младежката престъпност.

Инфо: PR Department MG/ Агенция CROSS

Напиши коментар