Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| March 23, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Обучават безплатно младежи как да започнат бизнес

Обучават безплатно младежи как да започнат бизнес

Обучават безплатно младежи как да започнат бизнес Националното сдружение „Младежки глас- клон София” стартира проект „Младежко предприемачество – първи стъпки към успеха”, който е финансиран от Национална програма за младежта към Министерство на младежта и спорта.

Целта на проекта е да запознае млади хора между 16 и 29 години в тънкостите на бизнеса. В края на обучението те ще могат сами да изготвят и да прилагат научените стратегии за развитие на нов бизнес.
Проектът включва 4 модула на обучение. 35 участника, ще имат възможност да се обучават и добият практически умения. Освен умението за създаване на бизнес план, всички младежи ще участват в дискусия с представители на бизнеса, както и ще получат удостоверение за получените знания. Обучението ще се проведе на 18 и 19 декември от 09:00 ч. в Община Студентски град, а участието е проекта е напълно безплатно.

В момента желаещите могат да попълнят анкетата за участие от https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEEj7N6VOkfPiO7-1-dkWTcWuQh7TU2K9uI-iVvkDp9llrHA/viewform.

Партньори на проекта са Дамски дипломатичен клуб, район „Студентски” към Столична община, Национално представителство на студентските съвети в България, Национален младежки форум и Център за учебно-тренировъчните фирми към МОН, откъдето ще бъдат осигурени лектори.

Напиши коментар