Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| October 16, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Начало на проекта „Младежко предприемачество – първи стъпки към успеха" в София

Начало на проекта „Младежко предприемачество – първи стъпки към успеха” в София

В понеделник /02 октомври/ в град София се проведе пресконференция на Националното сдружение „Младежки глас – клон София” относно стартирането на проект „Младежко предприемачество – първи стъпки към успеха”, което е част от „Национална програма за младежта” (2016–2020) към Министерство на младежта и спорта.

По време на брифинга Димитър Панчев, ръководител на проекта обясни, че  целта на проекта е да насърчи професионалното развитие и мобилизирането на предприемачески потенциал в младите хора.

Панчев, обясни, че по време на обучението ще бъдат изпълнени специално подбрани комплекс от семинари, които целят да запознаят младежите с етапите от предприемачеството – от момента на възникване на бизнес идеята, през оценка на потенциала на бизнес идеята, планиране на дейността, процедурите по регистриране на фирма и реално започване на работа, както и стабилизиране на дейността й.

Вадим Рошманов, който е национален координатор на „Младежки глас” сподели, че сдружението за поредна година ще обучава млади хора в предприемачество. Основното в проекта е изграждане на лидерски качества.

Напиши коментар