Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 17, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Млади гладиатори се състезаваха в Стрийт фитнес турнир - Несебър

Млади гладиатори се състезаваха в Стрийт фитнес турнир – Несебър

18.08.2018

Млади гладиатори се състезаваха в Несебър и показаха майсторство на спортната площадка. Стрийт фитнес турнир за втора година организира клон Несебър към Национално Сдружение “Младежки Глас”. Състезанието беше свободно за всеки,  който желае да играе независимо дали е професионалист или аматьор любител.

В оспорваната надпревара победи Стефан Скробански. Той получи почетното първо място, купа и парична награда. На второ място се нареди Илиян Илиев и Христо Костов застана на трето място.

„Турнирът се превърна в едно неповторимо изживяване за всеки участник. Спортни събития са вече ежегоден стимул за развитие на младите таланти” сподели Йордан Георгиев, председател на клон Несебър към сдружението, при връчване лично от него наградите на победителите.

 

На събитието присъства националният председател на сдружението Тодор Йосифов. „Борбеният дух на талантите е пример за всеки млад човек. Ключовият фактор за успеха е както в надпреварата, така и в живота мотивацията да бъде водеща във всяко начинание” сподели г-н Йосифов.

 

Турнирът се проведен със съдействието на „Слънчев бряг” АД, Даймънд Пропърти Инвест ЕООД, ONEWORLD FOUNDATION и Специализирана болница за рехабилитация „Стойков и фамилия”.

Напиши коментар