Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| January 25, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Младежко сдружение събира на една маса изпълнителната и местната власт, гражданското общество относно проблемите в образователната система.

Младежко сдружение събира на една маса изпълнителната и местната власт, гражданското общество относно проблемите в образователната система.

На 21 януари 2019 г. /понеделник/ от 10:00 часа в хотел „Парк хотел Витоша”, зала „Мецанин”, ет. 2 / ул. „Росарио“ 1, 1700 Студентски комплекс, София / ще се проведе заключителна конференция относно структурен диалог за образователната система – „Говори Северозападът“ организирана от Национално Сдружение „Младежки Глас” – клон София. На конференцията ще присъстват: Зорница Русинова, зам.-министър на труда и социалнатаполитика; Ваня Колева, зам.-министър на ММС; Петьо Кънев, изпълнителен директор на Центъра за развитие на човешки ресурсии; представители от МОН, народни представители от различни парламентарни групи; РИО, Център за развитие на човешките ресурси; Михаела Иванова, Йоана Драгнева, Ботьо Ботев, общински съветници към СО; работодатели, гражданско общество и други. Целта на конференцията е да представят обобщени гледните точки за проблемите на образователната система в България на младите хора, в следствие на проведени срещи в различни градове в страната, както и с държавни институции, експерти и представители от бизнес средата.

Напиши коментар