Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 17, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Младежки Глас навърши 11 години

Младежки Глас навърши 11 години

20.10.2018

Най-голямата младежка организация в България отпразнува 11 години. В най-новото бижу на Бургас Клуб “Cargo”, централата на Национално Сдружение „Младежки Глас” организира поредния младежки празник.  За настроението на гостите се погрижи  DJ Pokera, специално поканен да отпразнува рождения ден на сдружението.

„Младежки Глас” е олицетворение на борбата за потенциала на младите.  Ние заедно пишем историята и чертаем пътят, по който новото поколение да върви напред за едно още по-добро общество! Благодаря на хилядите ни членове и на Областните ни Ръководства в цяла България, това, че сме най-мащабната Организация е общ успех и заедно ще продължим устойчиво напред следващите години да успяваме в името на младите. Честит рожден ден!” каза Тодор Йосифов, националния лидер на Национално Сдружение „Младежки Глас”.

Тодор Йосифов представи пред членовете и симпатизантите на сдружението новия заместник председател на националната структура Станислав Мъжгълов.

“Вярвам в младите хора, вярвам, че заедно обединени можем велики дела. Приемам с огромно удоволствие и с голяма чест избора гласуван ми от управителния съвет на сдружението”  споделя Станислав Мъжгълов.

Рожденият ден включи в програмата официално награждаване на дейните членове Женина Трифонова и Валентин Димитров. Партито на младите завърши с голяма торта.

Национaлно Сдружение „Младежки Глас” е създадено през 2007 година в гр.Бургас. През годините екипа от млади ентусиасти изградиха структури в цялата страна. Днес, членовете наброяват над 10 000 и симпатизантите са над 60 000. Централата на сдружението е позиционирана в гр.Бургас, от където се ръководят клоновете в България. След близо едногодишен мониторинг от страна на Организацията на Обединените Нации и по препоръка на Комитета по неправителствените организации, Национално Сдружение „Младежки Глас“ получи официално специален консултативен статус към Икономическия и социален съвет на ООН през 2017 година.

Успехите в организацията не спират за пореден път Сдружение „Младежки Глас“ получи от Министерство на Младежта и Спорта лиценз за национално-представителна организация, на база мониторинг на дейността й за младите хора и нейните структури в цялата страна.

Организацията е пълноправен член и представител на младите граждани на Република България в редица международни съюзи и формирования, между които IPYG – Световната младежка организация за мир, обединяваща над 300 от най-мащабните НПО-та в света със седалище в Южна Корея. „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” е представител на страната ни и в Международната НПО Мрежа “WE ARE TOGETHER”, която има представителства в 18 държави по света, сред които САЩ, Китай, Германия, Франция и др.

В момента Национално Сдружение „Младежки Глас“ е успешен партньор и посредник между младите хора и всички институции в страната, включително и с международни организации, като заедно си поставят за обща цел – развитието на новото поколение у нас. Очаквайте още младежки събития като следите страницата на сдружението в социалната мрежа и на официалния интернет сайт: www.mg2007.bg

Напиши коментар