Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| June 17, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Младежи от Бургас призовават с кампания „Аз съм НЕзависим”

Младежи от Бургас призовават с кампания „Аз съм НЕзависим”

Национално Сдружение „Младежки Глас” осъществява кампания под наслов „Аз съм НЕзависим”, съвместно с Министерство на младежта и спорта. Младежите от Бургас създадоха една различна мотивация за борба над зависимостите.

„Нашето желание като национална младежка организация да сме иноватори в кампаниите за обединяване на младежи с общи идеи. Целта на мен и моят екип е да бъдем проводник към един нов подход за превенция на зависимостите. Точно  с тази мотивация изработихме професионални клипове, които отразяват ежедневните проблеми на едни млад човек. Хората, които живеят в този свят на зависимост не могат да видят красотата на живота. Ние, анонсираме – Изборът е Твой. Живей сега, бори се за мечтите!” каза националния лидер на сдружението Тодор Йосифов.

В продължение на два дни младежите осъществиха информационна кампания под формата на отворена шатра за дискусия в гр. Бургас. През месец август предстои втори тур на информационната шатра.

 

Проектът е по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от Закона за хазарта за 2018 година, договор №25-00-2/19.04.2018г. към Министерство на младежта и спорта. Целта на кампанията е да информира, консултира, обучава, изгражда личностни качества, мотивира и формира социални умения сред целевата група, свързани с придобиване на знания и превенция по отношение на различните форми на зависимости.

Повече информация можете да намерите на официалната страница в социалната мрежа или в канала на сдружението : www.youtube.com/mladezhkiglas .

Поеми по пътя на истинският ЖИВОТ!

Изключи си телефона, пристрасти се към света около теб!

Напиши коментар