Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 26, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Малки таланти участваха в безплатен урок по спортни танци

Малки таланти участваха в безплатен урок по спортни танци

19.09.2018

В Бургас се проведе безплатен открит урок по спортни танци. За втори пореден път Танцово студио “Денс Парадайс” заедно с Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организираха безплатно танцово шоу за всички възрасти. Събитието се осъществи и с подкрепата на Община Бургас.
Поредното събитие за младите хора зареди с настроение присъстващите родители и техните деца. Младите таланти се изявиха на танцовата сцена с много усмивки и кипяща енергия за игра.
Всички желаещи имаха възможността да усетят ритъма на танца под звуците на латино ритми. Събитието започна с демонстрация на детски танцови двойки, които участват в редица национални състезания. Танцовото шоу продължи с малките сладури на студиото и с начинаеща демонстрация на всички присъстващи. Треньорът по спортни танци и основателя на танцово студио “Денс Парадайс” Цвета Атанасова се погрижи за цялостната тренировка на всички присъстващи. Благодарение на нейния професионализъм малките двойки продължават да покоряват висините на нови танцови успехи.
Всички членове на Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ могат да се възползват от специалните предложения на експертите в танца.
Танцово студио “Денс Парадайс” разполага с две абсолютно нови зали за деца и възрастни.

Напиши коментар