Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| October 22, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Конференция Казах НЕ на агресията организира Младежки Глас

Конференция Казах НЕ на агресията организира Младежки Глас

10.10.2019

Национално Сдружение „Младежки Глас” организира закриваща конференция за отчитане на резултатите от кампанията „Казах НЕ на агресията”. Събитието е с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.

Над 16 000 преглеждания на клиповете за агресията в социалните мрежи и над 170 младежи обучени в периода на кампанията.

„С подкрепата на проекта постигнахме информираност по проблема  – агресия /видове агресия и последствия от агресивните прояви/, консултиране на ученици по време на тренингите, обучение по посока превенция на агресията, владеене на негативните емоции /арт – техники за овладяване на гнева/, мотивация и формиране на социални умения при решаване на конфликти” споделя Славина Тошева – специалист „Обучения” в кампанията.

На официалното събитие присъстваха омбудсманът в Община Бургас, общински съвет по наркотични вещества в Община Бургас, представители от ОДМВР Бургас, Български младежки червен кръст, представители от Областна администрация – Бургас, Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващо образование – Бургас, Център за медиация и спогодби към Окръжен съд и Районен съд – Бургас, местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Община Бургас, представители от СУ “Христо Ботев” – Карнобат,  СУ “Христо Ботев” – Камено, СУ “Св. Св Кирил и Методий” – Средец, СУ “Никола Вапцаров” – Айтос и СУ „Епископ Константин Преславски” – Бургас.

„За нас като национална организация основен приоритет сред младежите е винаги да бъдем близо до проблемите и да намираме начини за решаване. Обученията, които реализираме са в посока усъвършенстване на модела „младежи обучават младежи” каза Станислав Иванов – зам. председател на НС „Младежки Глас”.

Клип 1 –

https://www.youtube.com/watch?v=pscghPvC3K8&list=PLK9DnRUgbXsiZ936Fj0x5KuotlG0F455A&index=2

Клип 2 –

https://www.youtube.com/watch?v=bwc3ZYC9iJQ&list=PLK9DnRUgbXsiZ936Fj0x5KuotlG0F455A&index=2

Мероприятията се осъществяват по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година с договор № 25-00-50/11.06.2019 на Министерство на младежта и спорта.

20191010_102458

Напред

This is the most recent story.

Напиши коментар