Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| October 16, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Институциите във Враца и НПО сектора участваха в обща дискусия

Институциите във Враца и НПО сектора участваха в обща дискусия

30.10.2017

Екипът на Национално Сдружение “Младежки Глас” клон София // На дискусионната среща присъства кметът Калин Каменов// Темата е “Структурен диалог за образователната система и младежкото предприемачество”.
„За мен е голямо удоволствие една младежка организация, с национално представителство, каквато е „Младежки глас“ да е част от дискусионен форум във Враца. Надявам се, чрез заложените цели в проекта, да успеете да стимулирате повече млади хора да бъдат активни и да участват в създаването и реализацията на проекти и инициативи. Екипът на Младежки център е доказателство за това, че младежите в нашия град могат. Само преди два дни беше открито „Якото място“ – един проект, създаден и изпълнен изцяло от младежките работници на Центъра. Пожелавам на всички участници в дискусията да бъдат дейни и да търсят диалог с представителите на местната власт, предлагайки различни идеи и инициативи, чрез които да се подобрява качеството на живот на гражданите.“ – каза кметът Каменов в приветствието си пред участниците в дискусията.
На срещата присъстваха още – представители от Младежки център, от филиала на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, членове на неправителствени организации от региона и ученици. В рамките на дискусионния форум бяха обсъдени теми, свързани с младежкото предприемачество, образователната система и възможностите за реализация на младите хора в обществото.
Кръглата маса на тема „Структурен диалог за образователната система, допълнителната квалификация и предприемачеството“ се реализира по програма „Еразъм+“, като Враца е част от 6-те градове в страната, в които ще се проведат подобни конференции.

Напиши коментар