Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| October 22, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Здравна кампания проведоха Младежки Глас и Медицинска лаборатория „ЛИНА” в Бургас

Здравна кампания проведоха Младежки Глас и Медицинска лаборатория „ЛИНА” в Бургас

22.07.2019

Профилактична кампания на Национално сдружение „Младежки Глас” и Медицинска лаборатория „ЛИНА” се организира в Бургас. Кампанията е част от редица събития за здравната профилактика. Всеки участник имаше възможност напълно безплатно да си направи пълно изследвание на кръв и урина, което е едно от най – предпочитаното, защото показва състоянието на бъбреците, черния дроб, мастната обмяна и различни органи и системи.

Здравните пакети бяха любезно предоставени от Медицинска лаборатория „ЛИНА”.

Профилактичната кампания включи пълно изследване на кръв и урина с диференциране на левкоцитите (белите кръвни клетки) по групи, изследване на урина и скорост на утаяване на еритроцитите. Пълното изследване включва още показателите на  въглехидратната, мастната, белтъчната обмяна, анализ на електролити, кръвна захар, добър и лош холестерол, триглицериди, общ белтък и албумин, калций, фосфор, калий, натрий и хлориди. Изследването показва нивата на уреята, креатинина, пикочната киселина, ензимите АСАТ, АЛАТ, ГГТ и други.

През годините Национално сдружение „Младежки Глас” и Медицинска лаборатория „ЛИНА” проведоха различни профилактични кампании в Бургас и Варна, за едно по-здраво утро на младите хора.

Очаквайте през есента още здравни кампании и следете официалната страница за събития, за да се запишете първи: https://www.facebook.com/mg2007

 

Напиши коментар