Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| November 22, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Здравна кампания „Здраво лято" в Бургас

Здравна кампания „Здраво лято” в Бургас

AEGEE – София най-голяма европейска студентска организация, с партньорството на Национално сдружение „Младежки глас” и водещи столични ендокринолози организират здравна кампания под мотото „Здраво лято“.
✅Кампанията е с подкрепата на Община Бургас и компания Нова Нордиск.

✅БЕЗПЛАТНО СЪБИТИЕ ЗА ВСИЧКИ!

👉Дати: 14 и 15 юни 2019 /петък и събота/
Консултации със специалисти:
👉14.06.2019 от 10:30 до 16:00 часа;
👉15.06.2019 от 10:00 до 14:00 часа;
👉На 14.06 ще се проведе и лекция на тема „Затлъстяването- пандемията на новия век“ от 17:30 часа.

⚓Място: Експозиционен център „Флора Бургас”, зала № 1.

Кампанията ще представлява извършване на безплатни консултации по повод затлъстяване и метаболитен синдром още в ранните етапи на заболяването. Водещите столични ендокринолози ще дават съвети свързани със затлъстяването и метаболитния синдром, като ще измерват безплатно кръвна захар и артериално налягане. Ще се извършват замервания на метаболитния статус посредством иновативна машина от последно поколение.

Прегледите ще бъдат без предварително записване и ще обхващат измерване нивата на кръвна захар, артериално налягане и ще се дават съвети за затлъстяване и хранителен режими, както и за активен начин на живот. Ще бъде осигурен уред биоимпеданс, които измерва множество метаболитни показатели, включително метаболитна възраст.

Необходимите материали за кампанията са осигурени от Нова Нордиск, която е водеща компания в света за производство на инсулин и медикаменти в областта на диабета.

https://www.facebook.com/events/319030119013891/

Напиши коментар