Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| August 14, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Дядо Коледа и Снежанка MG

Дядо Коледа и Снежанка MG

Дядо Коледа и Снежанка създадоха приказка за малките деца

Малчуганите от дом за медико-социални грижи за деца “Вяра, надежда и любов” бяха посетени от дядо Коледа и Снежанка. Инициативата се организира от клуб “Социални дейности” и клуб “Екология и образование” към Сдружение “Младежки Глас” съвместно с дома.

Над 20 деца на възраст между 3 и 8 години получиха коледни подаръци. Снежанка подари на дечицата много усмивки и хубаво настроение за престоящите празници. Детското парти включи забавни игри заедно с младежите и лакомства за детските усмивки. За първи път малчуганите се радваха на празничното тържество, в организирана за целта сладкарница и придружени от екипа на ДМСГД “Вяра, надежда и любов” в състав: Минка Джугларска – педагог и ръководител, Ивета Кабалакова – логопед, Силвия Бенчева, Стоянка Вардева, Минка Ташкова и бабите: Соня Савова, Станка Янкова, Елена Драганова. Сред децата имаше и група от отделение за вродени малформации. Главният спонсор на детските играчки беше Италспорт, който помага за пореден път на децата.

С настъпващите коледни празници Сдружение “Младежки Глас” ще дари още усмивки. Събраните средства от благотворителния футболен турнир през октомври и от коледния бал “Всички сме едно семейство” ще бъдат реализирани на куклен театър през следващите дни.