Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 26, 2019

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Делегация на Национално Сдружение „Младежки Глас“ се завърна от участие в най-големия международен форум за младежи в Русия

Делегация на Национално Сдружение „Младежки Глас“ се завърна от участие в най-големия международен форум за младежи в Русия

24.10.2017

През изминалата седмица в гр. Сочи, Русия се проведе поредното издание на международния фестивал за младежи и студенти, събрал представители от над 150 държави по света и обединяващ над 25 000 участника. На форумът, в който взеха участие представители на най-силните и мащабни младежки организации и техните лидери от всички континенти, активно участие взе делегация от Национално Сдружение „Младежки Глас“. Представителите на най-голямата българска младежка неправителствена организация активно се включиха в обмяната на опит, изграждането на контакти и представянето на България пред участниците от останалите държави. По време на десетките срещи между участници от останалите страни и екипи на „Младежки Глас“ се осъществиха нови партньорства на организацията и възможности за развитие на международно ниво на български младежи.

Национално Сдружение „Младежки Глас“ осъществи контакт и направи връзка с представителите на повечето държави, участващи във форума, между които Франция, Китай, Танзания, Русия, Зимбабве, Куба, Мексико, Бразилия, Сърбия и редица други страни и техните делегации. На първо място представителите на родната организация презентираха България, евроатлантическото развитие на страната ни, прогреса на младите хора в развитието им в обществената сфера. Бяха изградени трайни взаимоотношения и партньорства между представителите на най-мащабната българска неправителствена структура и лидерите на световните движения, участващи във форума. Разменените контакти и отлични впечатления от страната ни доведоха до желания на участници от всички континенти да посетят България и да видят отблизо красотата на страната ни.

„Представихме с гордост Родината ни, изтъкнахме всички позитивни страни на България, показахме и силният потенциал на младите в страната ни. Международният обмен на опит между представителите на организацията ни и лидерите от останалия свят е основа за изграждане на мост между нас за едно още по-добро общество и силен плюс в развитието на новото поколение“ – коментира лидерът на Национално Сдружение „Младежки Глас“ Тодор Йосифов.

Заедно с представители на другите български организации, младежите взеха участие в редица срещи, обучения, семинари и тренинги, повишаващи професионалния и експертен капацитет за развитие на уменията им в организационната област.

Силното международно развитие на Национално Сдружение „Младежки Глас“ през последните години допринася за обмяната на опит и експертни умения между българските младежи и връстниците им от целия свят, както и за силното представяне на България пред останалите страни. В момента екипи на организацията от цялата страна подготвят десетки обучения и семинари за развитието на младите хора чрез клоновата си мрежа в България.

Напиши коментар