Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| August 14, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Васил Левски

Васил Левски

Младежи с флашмоб в памет на Левски

Младежи и ученици с общо мероприятие по повод 140 години от гибелта на Апостола. По инициатива на Сдружение „Младежки Глас” – България заедно с ГЧЕ „Васил Левски” – Бургас беше организиран флашмоб за изписването на Левски.

Младежи и ученици с общо мероприятие по повод 140 години от гибелта на Апостола. По инициатива на Сдружение „Младежки Глас” – България заедно с ГЧЕ „Васил Левски” – Бургас беше организиран флашмоб за изписването на името на Дякона.

„С младежката инициатива искаме да покажем на обществото, че знаем и помним историята на нашия герой за свобода. В духа на 140 години от загубата на Левски и 50 години от създаването на образователната институция, носеща неговото име се обединихме и почетохме паметта му” уточни Тодор Йосифов, председател на Сдружението.

Инициативата се осъществи със съдействието на фотографа Калоян Спасов, който с професионализъм направи реална снимката от орлов поглед.

Сдружение „Младежки Глас” – България подкрепя инициативата на Българската кинокласика и култура за създаването на филмовия проект „Васил Левски”. Към дарителската кампания на филма може да се включи всеки гражданин, като изпрати SMS с текст DMS KINO на номер 17 777.