Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 16, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Варна:Младежки семинар - Образование/бизнес/предприемачество

Варна:Младежки семинар – Образование/бизнес/предприемачество

Покана от Национално сдружение „Младежки глас” за участие в проект: „Структурен диалог за образователната система, допълнителната квалификация и предприемачество” Съфинансиран по програма “Еразъм+” на Европейския съюз.

Първи ден:
Дата: 17.09.2017 /неделя/
Начало: 12:00 часа
Място: гр. Варна, Младежки дом, зала 12.

Втори ден:
Дата: 18.09.2017 /понеделник/
Начало: 09:30 часа
Място: гр. Варна, Хотел- Ресторант “Бялата къща” /ул. Рупи 108/

17.09.2017
Ще се проведат семинар и брейнсторминг игри
за генериране на нови, полезни идеи при справянето с проблемите в образователната система, спрямо адекватните нужди на пазара на труда, допълнителната квалификация и предприемачеството в България.

На 18.09.2017г. /понеделник/ от 10:00 часа в Хотел- Ресторант “Бялата къща“ каним представители на националната и местна власт, държавните и общински администрации и бизнеса, за да бъдат обсъдени с тях, вижданията на младите хора, за разрешаването на проблемите, които ги засягат.
Всяка от страните ще има възможност да представи своята гледна точка и предложения за развитие на младите хора в региона. Ще се разработи документ след всяка среща, включващ предложенията на страните. Всички разработени документи ще бъдат обединени в един, който ще бъде представен на финалната заключителна среща в гр. София, като целта е отговорните лица за вземането на политически решения, да бъдат запознати със становищата на младите хора и да ги вземат под внимание при определяне на политиките, свързани с изброените по горе теми.

Надяваме се да станете част от структурния диалог в Област Варна.

FACEBOOK EVENT!


Контакти:
0896618141
mladezhkiglas@gmail.com
www.MG2007.bg

Напиши коментар