Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 27, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Благотворително от МГ

Благотворително от МГ

РАПЪРИ ПЯХА ЗА ДАНИ, КОЙТО СЕ НУЖДАЕ ОТ КОСТНО-МОЗЪЧНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ

07.05.2012, 13:38 http://petel.bg/article.php?aid=15749

Концертът бе блестящ пример за това, че човечността е все още жива в нас и в тези трудни време сме готови да подадем ръка. На сцената се изявиха Big Sha в компания на Lil Sha, Конса и Бенджи, Тени Омеде (бивш възпитаник на „Икономически университет” Варна и полуфиналист в „България търси талант”), Боян Йорданов (студент във ВВМУ „Никола Вапцаров”), Ивайло Донев, учениците от Първа езикова гимназия – Дарена Йорданова (вокал) и Георги Милев (китара), учениците от Френската гимназия Георги Крикунов (beatboxer) и Йордан Яламов (D-bel), студентките от „Икономически университет” Варна – Яна Тодорова и Жени Петрова, както и Славена Родинова,  Габриела Петрова и водещата на концерта – Мими Великова.Без значение от пол, раса, възраст, музикални предпочитания и известност изпълнители от Варна, Добрич и Бургас заедно с младежи от „Икономически университет” Варна и сдружение „Младежки глас” Варна осъществиха благотворителен концерт под надслов „Човечността носи твоето име” в зала АУЛА на „Икономически университет” Варна. Набраните средства от концерта ще бъдат използвани за последващото лечение след костно-мозъчната трансплантация на Йордан Стоев (Дани).

От Бургас подкрепиха Дани – Lamoza, 45 Calibre, Станислав Георгиев (sIsO), Калоян Николов (Kal El) и изпълнителите от GGP – Pokera и MC Van, а от Добрич се присъединиха Berko и A.I.O.

Концертът бе открит от Дарена Йорданова (вокал) и Георги Милев (китара) с “Ant’n  no sunshine”. Песента прозвуча след клип с Дани от Германия, с който той благодари на всички, които му протегнаха ръка.  Последната песен, с която концертът беше закрит бе в изпълнение на Славена Родинова „Все така”, която бе поздрав от организаторите и изпълнителите за Дани.

 

10-rap-dani 1336387083---714x400