Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| August 14, 2020

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ за децата от MG

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ за децата от MG

В духът на престоящите празници Сдружение „Младежки Глас” организира Коледен бал под мотото „Всички сме едно семейство”. Благотворителният коледен бал събра 2 600 лв за децата сираци отглеждани в семейна среда. Събраните средствата ще бъдат предоставени към фондонабирателната кампания „Подари Коледа”  на Български червен кръст- Бургас. „Всички сме едно семейство” обедини младежи и общественици в една кауза, а именно за малките деца на Бургас.

Коледният бал се организира под патронажа на  Константин Гребенаров – областен управител на Област Бургас, който любено предостави семеен предмет, за да се разиграе на търг. Благотворителната вечер премина с изпълненията на народните певици Ирена и Росица Станкови, и под нежната музика на Калата от X-factor и Томе. Всички гости имаха възможност да участват в търг за предмета от домашното огнище на г-н Гребенаров и за оригиналната топка с уникални подписи на бургаските легенди на футбола.

С общи усилия младежите и бургаските общественици събраха 2 600лв за сбъдването на детските мечти. Коледните изненади за малчуганите ще бъдат подарени на куклено тържество в навечерието на празниците.

Сдружение „Младежки Глас” взе решение през 2013 година коледни баготворителни балове да бъдат организирани от клоновете на сдружението във всеки областен град в България.

3-mladeji-bal 3-mladeji-bal1 3-mladeji-bal2 3-mladeji-bal3