Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| July 16, 2018

Сдружение "Младежки Глас" България
Scroll to top

Top

Няма коментари

Безплатен семинар за младежи - Структурен диалог

Безплатен семинар за младежи – Структурен диалог

Покана за участие от Сдружение „Младежки глас – клон София”, към Национално сдружение „Младежки глас” за участие в проект: „Структурен диалог за образователната система, допълнителната квалификация и предприемачество” с проектен номер 2017 – 2 – BG – KA347 – 036629.

Дата: 10.09.2017 /неделя/
Начало: 12:30 часа
Място: централния офис на сдружението в гр.Бургас, ул. „Фердинандова 2А”, ет.2.

За участие в БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР попълнете следната АНКЕТА:http://bit.ly/mladezhki-glas

Ще се проведе семинар за младежи до 29-годишна възраст по проекта „Структурен диалог за образователната система, допълнителната квалификация и предприемачество”.
Младежите ще се включат в дискусии и работни групи за идентифициране на проблемите в образователната система, допълнителната квалификация и предприемачеството в България. Участниците ще получат сертификати – Youthpass, за придобиване на умения и компетенции.

На 11.09.2017г. /понеделник/ от 10:00 часа в Интер хотел „България“, зала „Компас“ каним представители на държавните и общински администрации да участват в конференция за структурния диалог като ключов инструмент за идентифициране на потребностите и проблемите на младежта, чрез създаване на навици за интензивно общуване с местната и централна власт.
Формулиране на конкретни идеи, които да намерят отражение в процесът на формиране на младежки политики.
Всяка от страните ще има възможност да представи своята гледна точка и предложения за развитие на младите хора в региона. Ще се разработи документ от всяка среща, включващ предложенията на страните. Всички разработени до момента документи ще бъдат обединени в един, който ще бъде представен на финалната заключителна среща в гр. София като целта е с предложените дейности да бъдат запознати всички заинтересовани страни.
Надяваме се да станете част от структурния диалог за младите хора в Област Бургас.
Събитие!
mladezhkiglas@gmail.com
www.MG2007.bg

Напиши коментар